Obudź w sobie Anioła

wesprzyj nas

WSPARCIE

Pomóż nam pomagać …

Jest wiele sposobów, aby pomagać innym – od czytania w szpitalu dla dzieci, poprzez oddawanie krwi, szpiku, po biegi charytatywne i …. Niektóre z wymienionych powyżej dobroci są stosunkowo proste, podczas gdy inne wymagają więcej myśli i zaangażowania.
Bez względu na to jaki sposób wybierzesz, aby pomóc innym, bycie dawcą oznacza, że w zamian otrzymasz coś niespodziewanego  Badania psychologiczne pokazują, że dawanie jest również dobre dla twojego samopoczucia, zmniejsza poziom stresu (kortyzolu) w organizmie!

Zastanów się zatem, jaki sposób, aby pomagać innym będzie dla ciebie najlepszy….
Twoje wysiłki mogą pocieszyć potrzebujących, poprawić opcje leczenia, a nawet uratować czyjeś życie, największą wartość jaką mamy…
Fundacja La vie La vie….
Jeśli bliskie są Ci cele statutowe Fundacji La vie La vie,  a także integralne podejście do kwestii zdrowia, działania kierowane do kobiet chorych na raka piersi, ich bliskich, a także do osób zdrowych, zainteresowanych zdrowym trybem życia, prewencją, to możesz pomóc nam realizować naszą misję. Wesprzyj nas wpłatą darowizny. Koniecznie dopisz: “Darowizna na cele statutowe.”
Zachęć rodzinę i przyjaciół!
Podaj dalej!
Pomóż!
Wpłać!

Numer konta

Santander Bank Polska S.A.
Dziękujemy!

Razem możemy więcej !

Sposoby pomocy …

Aby móc realizować misję Fundacji La vie La vie, nasze projekty, wspomagać kobiety chore na raka piersi m.in. poprzez organizowanie warsztatów, spotkań, wykładów – potrzebujemy Waszego wsparcia.
Jesteśmy wdzięczni za każda wpłatę, prosimy kierować je na poniższe konto z dopiskiem „Darowizna na cele statutowe.”
Pomóż! Wpłać!

CHCĘ WPŁACIĆ

Dokonaj wygodnej wpłaty online

REPREZENTUJĘ FIRMĘ

Moja firma chciałaby pomóc

REGULARNE DATKI

chcę wpłacać regularnie i zapewnić stałą pomoc

WOLONTARIAT

Chciałbym/abym pomóc jako wolontariusz

SMS

chcę wysłać smsa i zasilić wasze konto

DAROWIZNA ŚLUBNA

Biorę ślub i chcę przekazać darowiznę

Tylko dzięki dawaniu będziemy w stanie otrzymywać więcej, niż już mamy.

… możesz również dołączyć do naszych Przyjaciół